Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Produkter


Här hittar du i stort sett alla produkter i vårt sortiment (ljudupplevelser.se). Vi handplockar de produkter vi säljer från hela världen. Vi saluför bara produkter vi själva tycker om och som lever upp till våra mycket högt ställda krav på ljudkvalitet och byggkvalitet.

I vårt sortiment hittar du bla stativhögtalare i prisklasser från 4000 kr till 100 000 kr från välrenomerade tillverkare såsom Dynaudio, Focal och Sonus faber.

För att driva en bra högtalare krävs det kraft, vi har försteg, slutsteg, integrerade, riaa-steg, hörlursförstärkare, och hemmabio receivers allt för att du ska kunna kombinera ditt optimala system. Är du intreserad av hur våra andra kunder har kombinerat sina system kan du klicka här: Kunders system eller klicka här om du vill se vilka produkter som imponerat lite extra på oss.

Vi anser att nyckeln till ett bra hifi eller hemmabiosystem utgörs av balansen mellan de olika delarna i systemet och att det är extremt viktigt att se till helheten. Vi har stor erfarenhet av att sätta ihop välljudande system och ser hemskt gärna att Du ringer, mailar oss eller gör ett besök i markbutiken så vi kan hjälpa Dig att skräddarsy ett system som passar perfekt för just Dina behov, preferenser och förutsättningar.
 
Webshop powered by Jetshop