Focal Chorus 826 W LIMITED EDITION!

2009-05-28
Focal - Chorus 826WFör att fira 30 år som tillverkare släpper Focal nu en Jubileumsmodell av sin mest populära högtalare - Chorus 826V. Modellen heter 826W och har mycket mer än ett nytt läckert utseende….

Denna jubileumsmodell skiljer sig ifrån den normala 826V genom tre helt nya element. Dessa nya element är “W element” som återfinnes i betydligt mer påkostade modeller hela vägen upp i den nya Utopia serien. W-Elementen är ett av Focals mest välkända och framgångsrika patent. Konstruktionen består av ett foam material sandwichat mellan två “Polyglass” lager vilket ger en unikt hög styvhetsgrad samtidigt som vikten blir enormt låg.

För mellanregistrets del innebär det en helt ny dimension av luftighet och dynamik som gör lyssnandet till en fröjd timme efter timme. För de två bas elementen uppnår man helt nya nivåer av attack och dynamik. Samspelet mellan de två portarna (belägna på framsidan och under högtalaren) och en av de teknologiskt mest avancerade högtalarelementen är helt unik och gör högtalaren samtidigt till en av de mest lättplacerade modellerna på marknaden.

Chorus 826W kommer att produceras i Juni till Augusti i begränsad upplaga och med två nya finishar. Imperial Red Satin är en läckert soft röd färg som bildar en vacker kontrast mot de svarta glaspartierna på högtalarens topp och framsida. Satin Black är en sammetssvart finish som smälter elegant in i de flesta miljöer.

OBS! Limited Edition! Det vill säga mycket begränsad upplaga, för att vara säker på att få ditt par innan dom tar slut så lägg beställning redan nu!

Pris: 25490kr per par

Mer info och bilder hittar du här.
>>Focal - Chorus 826W